SEMINAR OF LITHUANIAN NATIONAL FOOD & ENTER AT CIOP-CIOP

28 03 2014

 

In the evening of the 25th March KPUP Comenius teams could enjoy a very funny and productive activity. We could learn how to cook Lithuanian food guided by the chef Dovile and after, we could taste that food in a very relaxed atmospehere, dancing and singing traditional songs from our countries.

La tarde del 25 de marzo, los equipos KPUP Comenius pudimos disfrutar de una divertida y productiva actividad. Pudimos aprender cómo cocinar comida litauana guiados por el chef Dovile y después, pudimos saborear esa comida en un ambiente relajado, bailando y cantando canciones tradicionales de nuestros países.

This was the menu:

* Smoked sturgeon fis horseradish and grikiai pop corn

* Angus beef steaks, grilled beetroot potatoes, spring onions mouse.

* Muffins with apples and lithuanian cranberries sauce.

Este era el menú:

Estadísticas Este artículo ha sido visitado  599  veces


Acciones

Informaciones

Enviar un comentario


*
Para demostrar que eres un usuario (no un script de spam), introduce la palabra de seguridad mostrada en la imagen.
Anti-Spam Image